четвъртък, 28 януари 2016 г.

Кой? стои зад контрареволцията - истинската цел е евроатлантическия ни избор

Не е толкова трудно да се прозре, че Кой? финансира или по-скоро посредничи на руски служби при организиране на този протест. 
Удобно зададения въпрос от удобен журналист на Лавров е предварително режисирано - а темата с "непризнателността" на българите е външния сигнали за атаката срещу България, правителство и институции. Няма как да се организира "национален" протест без силно финансиране - всеки който е организирал протест знае какви са етапите и какви пари са нужни. Да започнеш направо на национално равнище си е мегафинансиране - логистика, мотивация, организация, агитматериали, опорни точки и т.н. 
Почти всички мегаскандали в медийното пространство са инспирирани като част от "артилерийската подготовка" на поредица от дестабилизиращи събития, които започват от днешния протест, които постепенно ще ескалират. 
Действат и чрез организираната престъпност - затова виждате тези "инфобомби" на престъпността, които целят да внушат чувството за несигурност.
И тъй атаките са организирани от професионални манипулатори и идеологически диверсанти с участието на специално изпратени експерти те стъпват върху реални "меки" или уязвими места в управлението на страната.
Това бе и остава голямата грешка на Борисов - той не разбра, че трябва битка, а тръгна да се договаря и лансира свой собствен кръг. През него именно ще влезне троянския кон, който ще дестабилизира управлението му.
За мнозина дестабилизацията на Борисов е добре дошло и сигурно имат право, защото той направи или не направи нищо за да се позиционира като политик заедно с хората, които искат реформи. Но тук става въпрос не за отделна личност а за мащабна операция по смяната на ориентацията ни или поне за дестабилизацията ни до степен да нямаме управление. 
Именно затова изборите са единственото решение.
Това, че Пик и Блитц критикуват протеста е просто фасада за отвличане на вниманието и елемент от "страхуването" - колкото повече алармираш "искат да свалят правителството", толкова по-силно внушението, че това действително може и става. Залагат на националистическа карта и анти-евроатлантическата. Това е българския вариант на това което организираха в Черна гора и Молдова. Медийно усилиха темите около "турските" ваксини, учебниците с присъствието и авторите, забраната на кръщенето от ЕС и други инфолъжи. 
Стойте надалеч - Москва и Кой? в тандем действат. 
Не изключвам и провокации, защото нямат масова подкрепа, а търсят медийно внимание като се възползват от слабо място в реакцията на МВР и атакуват директно Бъчварова. Включиха несистемната опозиция защото тези в Парламента и ВСС се дискредитираха и по този начин ги пазят от отговорност. Напред излизат неясни и неизвестни организатори - вариант, който ще освободи политическите им покровители от отговорност. 
Пеевски стои зад кадър.
Днешният протест не е пълен копи пейст на събитията от февруари 2013 година, но приликите са повече от една.
Насрочен е нарочно за да отвлече вниманието от доклада на ЕК и унищожителните критики и смени дневния ред на обществото и дебата. Тъй като Кой? не може да се откаже от контрола върху съдебната система и ключови звена на българската икономика, службите за сигурност - той реагира чрез улицата.
Службите ще бездействат и в никакъв случай няма да Ви разкрият схемата за която пиша. Или няма да я озвучат, защото след това трябва да има и реакции.
Трябва да се отклони вниманието от неизгодния за Кой? и Русия дебат около реформите, защото в края на тази улица Кой? престава да съществува, а Москва губи влияние.
Помнете сам по себе си Кой? е обречен, но заедно с Москва е достатъчно силен за да предизвика трус и да блокира реформите и дерайлира България от евроатлантическите релси.
В последна сметка са обречени - но хапят, преди да загинат.
Не съм сигурен дали ще видим много хора на улицата, нито, че това е основния или главния протест, който Кой? ще организира. Давам Ви схемата.
Бъдете готови да излезете на улицата срещу тази провокация. Те - Кой? и партньори от друго не разбират.

2 коментара:

  1. Вчера при Димитър Цонев е появиха някакви "опълченци" от някаква организация наречена "Шипка". Не знам с каква цел бяха експонирани в това предаване тези неинтелигентни, пошли хора. Претендираха, че не са политизирани, но през цялото време бълваха клишета срещу ЕС, НАТО, политическата ни ориентация. Със сигурност са част от схемата.

    ОтговорИзтриване
  2. Тези "Шипки" за които казва, Каломена изпращат спам по мейл на фирми и предприятия. В мейла от тях получен на служебната ми поща пишеше, че са родолюбци и опълченци и ще обединяват нацията, но в полето за контакти срещу връзка по Skype пише: ValterSpecnaz .... Звучи доста пролетно,трудовашко и народняшко, но все пак Spacnaz ????!!!

    ОтговорИзтриване