вторник, 29 ноември 2016 г.

Майната Ви, господа държатели на статуквото

Стана по-зле и от Дивия Запад - дава се път на младите, отзад пак е корпулентния. Младите от Стара Загора придобили освен Дипломатическия клуб и помещения, ползвани до сега от веригата "Фантастико". И това стана новата нормалност, с която трябва да свикнете, господа данъкоплатци.
Тези нова придобивки са финансирани с Вашите пари - откраднати, отнети като перспектива, преразпределени или недовзвети от бюджета.
Корнелия Нинова ще дава път на "младите" - като тези млади проксита на Корпулентния. Преди ни управляваха синовете и дъщерите, време е за внуците на Политбюро и номенклатурата. И все със знамето на левите идеи, на национализма в името на социалната справедливост - ние със дълга и бедността - те в стратосферата на богатството.
Главният крепител на Статуквото бългаският Вишински гони Ненчев - министър на отбраната !? - в държава, членка на НАТО и това го прави, човек свързан с Москва. България никога досега не е била обект на такава масирана атака - хибридна, открита, откровена, арогантна от страна на Москва и нейните проксита по върховете на българския политически елит.
Целта е разпад на държавата - провален член на ЕС и НАТО, и най-вече беден народ, държан в подчинение и управляван от "леви", които постоянно Ви продават мита за социалното равенство, за братството, за християнските /те атеистите?!/ ценности като щит срещу гнилия Запад. В края на всяко тяхно управление лидерите им - Станишев, Бокова, Първанов, Гергов и сие лични и "семейни" милионери. Новите тръгват по същия утъпкан път - в момента уточняват формата и съдържанието на новата утопия и лъжа, която ще Ви продадат на следващите избори.
Цацаров реализира с ентусиазъм плана на Решетников - да "зачисти" прозападния елит на България, тази репресия срещу министър Ненчев на какво Ви прилича? То не бяха СРС-та, не бяха обвинения, че е нарушил права на руска фирма /как смее!?/, изсмукани от пръстите обвинения за някакви поръчки за униформи, последната мярка срещу личното му имущество - все едно е престъпник, и за всеки случай го "пакетират" с ноторния Овчаров!? Вие не вярвате, но ни чака нов "народен" съд - и това не е истерия, а трезв, не хладен, а студен анализ на прогресиращата операция "Президент". Без да атакуват и извадят от политическото уравнение на България прозападния и елит, а това няма как да стане без репресия, няма как да ни извадят от ЕС и НАТО. Такава е заповедта от Центъра която в прав текст сведе по медиите отговорникът за Балканите в руските разузнавателни служби!?
Черна гора, Сърбия, България - едни и същи схеми, организатори, цели.
Пак са времената на Коминтерна. Нищо, че опаковката е цветна и съвременна, съдържанието е същото - гнило, от него стърчи нов, макар и мек, тоталитаризъм. Уж гласувате за промяна, а получавате стари преопаковани храни с изтекъл срок.
Занивамат ни с някакъв театър на абсурда - бежанците ни били проблем!? Никакъв, нула, нищо - смешно е, че няколко хиляди души . един стадион хора на мач в провинцията, да ни разрушат страната. Но е сигурно, че истерията около тях може да ни извади от равновесие и да правим грешка след грешка. Те ще Ви продадат новите си герои - Динковци, Перовци.
Като начало няма да имаме правителство седем месеца. Масово хората отказват да влязат в служебно правителство на Плевнелиев. Радев няма да има проблем - там желаещите в изобилия. Идеално време за безотговорност, за кражби, за придобивания на корпулентния и младите му проксита.
Успяха нали?
Ердоган щял да праща милиони да нахлуят - това могат да го вярват само хора с умствени отклонения - четете професионалните анализи.
Заявявам най-отговорно - лъжат Ви, манипулират Ви. Ердоган е всичко друго, но не и луд и безрасъден политик. Единственият репер за оценка на неговите действия е неистовата жажда за власт и желанието да остане в историята - той вече е Месия. Но знае много добре, че няма как да изгони тези бежанци от Турция освен със сила. Те няма да тръгнат без да имат поне елементарна сигурност, че ще стигнат до крайната си дестинация - иначе остават пушечно месо, в ничия земя - без храна, без сигурност по средата на зимата. Това е геноцид и Ердоган знае много добре това. Ако тръгне да прилага сила ще получи освен кюрдския и бежанския проблем вътре в Турция, тоест ще се самовзриви.
Второ, бежанците вече са плюс за икономиката на Турция - увеличава се търговията, износа, БВП. Не слушайте глупостите на националистите - умната имигрантска политика носи ползи - иначе нямаше големите имигрантски държави да стоят в челото на света. Това не означава, че не трябва да експулсираме за назидание, тези които не спазват законите - бързо, ефективно и без шум.
Докато Ви гипсираха съзнанието на тема бежанци, кой ще прави реформи, ще връща справедливост - лъжите на Нинова /Решетников/, на Радев /за съвместното патрулиране и ремонта в Полша/ това също е справедливост. А Вие още се надявате на промяна?!
Кой ще възстановява тази справедливост, кой ще смени Вишиниски, защото при него няма справедливост, няма и наказани.
Майната Ви, господа държатели на статуквото!
Мислите линеарно, няма да играем по Вашите правила.
Както казваше Ронадл Рейгън - you ain't seen nothing yet.



1 коментар:

  1. И сте ядосан и сте безсилен, като мен,като приятелите ми,като всички българи,които спряха да съществуват нормално.Нормално би било да излезем на протест и да направим това, което не направихме 89-та.Нормално би било да имаме работеща прокуратура и съдебна система.Нормално би било всички "юнаци" от прехода да бъдат в затвора.Нормално би било интелигенцията да се събуди и да поведе в правилна посока народа си,като подкрепи Референдума, а не да го заклеймява,като се заеме с Конституцията и начина и на пренаписване без да чака ВНС,а да го направи с участието на всички българи. Нормално би било държавният глава, като главнокомандващ да спре за малко и без това неработещата мафиотизирана държавна машина,банките и да въведе ред с помощта на военните.Всичко останало ще дойде по естествен сценарий,защото народът умее да реагира адекватно.Има ли кой да спре този процес?Президент, избран мажоритарно и народ, който помага безотказно на своя водач за пълното унищожение на мафията.Толкова е просто и смело,а да не говорим, че като алтернатива днес това е по-лесния начин, другият са погромите. Доскоро алтернативите ни бяха по-демократични и реформаторски.Утре ще бъдат различни,или ще останем без алтернатива.

    ОтговорИзтриване